DSC01694De Keeroo is een handig, doeltreffend en multifunctioneel egaliseerschuifje dat voor vele toepassingen te gebruiken is. Het is ideaal om deze handgrader in te zetten bij het aanleggen en onderhouden van groen. Met dit apparaat leg je de zandbedding, die dient als ondergrond voor beplanting, snel egaal en strak. Ook egaliseert de Keeroo moeiteloos de ondergrond voor bestratingen, alsmede paden en banen van grind, gravel en houtsnippers.

Allereerst zorgt de Keeroo voor een enorme tijdsbesparing, er wordt efficiënter gewerkt. Daarnaast is de Keeroo een ergonomisch verantwoord product. In een staande positie trek je de trekstang en loop je achteruit. Hierdoor worden knieën, schouders en rug veel minder belast.

Het overtollige zand, grind of gravel wordt gemakkelijk verplaatst naar lagere delen zodat alles op hetzelfde niveau komt. De Keeroo garandeert een gelijkmatige bedding en door de robuuste wielen vindt er geen insporing plaats.

Ook voor golfbanen, grasperken en gazonvelden is de Keeroo onmisbaar. Met deze handgrader wordt de zandbedding, die dient als ondergrond voor de graszoden of het kunstgras, eenvoudig vlak gelegd. Ook wanneer gras gezaaid wordt, is dit apparaat niet weg te denken. Nadat de zandbedding is geëgaliseerd met de Keeroo, zaai je het graszaad om hierna het zaad met de hark in te harken.

DSC01671-1

Daarnaast is de hark van de Keeroo uitermate geschikt voor het licht opkrabben van gravel op tennis-, atletiek- en jeu de boulebanen. Hierna kan de gravel weer netjes snel glad en strak getrokken worden met de Keeroo.