KHDe Keeroo is een handige, doeltreffende en multifunctionele egaliseerschuif voor hoveniers en tuincentra.

Het is ideaal om deze handgrader in te zetten bij het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Met dit apparaat leg je de zandbedding, die dient als ondergrond voor beplanting, snel egaal en strak. Ook egaliseert de Keeroo moeiteloos de ondergrond voor bestratingen, alsmede paden en banen van grind, gravel en houtsnippers.

Allereerst zorgt de Keeroo voor een enorme tijdsbesparing, er wordt efficiënter gewerkt. Daarnaast verlengt de Keeroo het arbeidzaam leven van de hovenier: in een staande positie trek je de trekstang en loop je achteruit. Hierdoor worden knieën, schouders en rug veel minder belast.

Het overtollige zand, grind of gravel wordt gemakkelijk verplaatst naar lagere delen zodat alles op hetzelfde niveau komt. De Keeroo garandeert een gelijkmatige bedding en door de robuuste wielen vindt er nauwelijks insporing plaats.

DSC01622

Ook voor golfbanen, grasperken en gazonvelden is de Keeroo onmisbaar.

Met deze handgrader wordt de zandbedding, die dient als ondergrond voor de graszoden of het kunstgras, eenvoudig vlak gelegd.

Ook wanneer gras gezaaid wordt, is dit apparaat niet weg te denken. Nadat de zandbedding is geëgaliseerd met de Keeroo, zaai je het graszaad om hierna het zaad met de hark in te harken.